Medicina din Pasiune


Echipa cabinetului nostru este formata din medici specialisti stomatologi care sunt printre cei care pun suflet in ceea ce fac.

Sanatatea dentara este profesia si pasiunea noastra, iar misiunea cabinetului este de a oferi ingrijire dentara de calitate , cu atentie pentru detalii.

Dantura este o amprenta in plus a unicitatii fiecarei persoane si trebuie sa ne asiguram ca o mentinem sanatoasa. De aceea adoptam cele mai noi metode de tratament si oferim solutii performante pentru a readuce zambetul pe buzele pacientilor nostri.

Zambetul tau spune tot
Alege acum Clinica Tutodent!

De ce sa alegeti TutoDent ?

  • principalul avantaj este reprezentat de calitatea serviciilor medicale;
  • echipa cabinetului are ca si scop crearea unei experiente stomatologice cat mai placute
  • acordam servicii stomatologice si o atentie deosebita copiilor;
  • participam in mod constant la cursuri de specialitate pentru a va putea oferi cele mai bune servicii;

Sanatatea dentara este profesia si pasiunea noastra, iar misiunea cabinetului este de a oferi ingrijire dentara de calitate , cu atentie pentru detalii..

Dantura este o amprenta in plus a unicitatii fiecarei persoane si trebuie sa ne asiguram ca o mentinem sanatoasa. De aceea adoptam cele mai noi metode de tratament si oferim solutii performante pentru a readuce zambetul pe buzele pacientilor nostri.


Va oferim urmatoarele servicii stomatologice:


Stomatologie Generala

Stomatologia generala evalueaza, previne, diagnosticheaza si trateaza bolile cavitatii orale si mentine functia si aspectul dintilor. Echipa Tutodent este pregatita pentru o variatate de servicii de calitate.

Stomatologie pentru copii

Cand vine vorba de starea de sanatate a dintilor copiilor dumneavoastra, trebuie sa incepeti sa practicati o igiena orala excelenta. Echipa Tutodent asigura faptul ca dintii primari ai copiilor sunt sanatosi si fara degradare si alte afectiuni dentare.

Estetica si cosmetica dentara

Avem un scop bine definit: de a va reda stralucirea zambetului pe care il iubiti. Fie ca implica: albire profesionala, imbunatatiri cosmetice simple, reconstructie sau fatete din portelan, echipa noastra va poate oferi rezultatele dorite. 

Preventie stomatologica

Preventia se refera la o colaborare intre pacient si stomatolog, cu un scop bine definit de a mentine sanatatea dintilor si de a preveni anumite boli.

Endodontie

Tratamentul endodontic va ajuta sa va mentineti zambetul natural si sa continuati sa mancati alimentele preferate. Cu grija adecvata , majoritatea dintilor care au avut un tratament pot dura un timp indelungat la fel ca si dintii naturali, chiar si pentru o viata.

Ortodontie

Ortodontia actioneaza in domeniul tratamentului deformatiillor dentare si al maxilarului.

Chirurgie

Chirurgii echipei Tutodent efectueaza o gama larga de proceduri chirurgicale. 

Diagnostic

Un diagnostic corect este primul pas spre rezultate dentare de succes. La clinica Tutodent utilizam tehnologia de ultima ora pentru a furniza un diagnostic precis pentru diferite tratamente si proceduri.

Tratament si planificare

Planificarea cu atentie a detaliilor complicate ale procedurilor dentare permite echipei Tutodent sa creeze rezultate pozitive si previzibile chiar si pentru cele mai complexe cazuri. Realizarea programarilor
Pentru a va putea programa sunati la 0757 051 170 sau 0732 335 838. Vom incerca sa va programam cat mai curand posibil.

Contacteaza-ne acum pentru a stabili o programare​


Str. Transilvaniei 1/1,
Baia Mare, Maramures,
Romania.

Column 1

Ne gasesti si aici:

Column 1