albirea dintiilor

Deoarece albirea dintilor, a devenit acum numărul unu in preocuparea pentru estetica a multor pacienţi, există o serie de produse şi metode disponibile pentru a atinge un zâmbet minunat.

Albirea profesionala a dintilor este o simpla procedura stomatologica non-invaziva folosita pentru a schimba culoarea naturala a smaltului dintelui si este o metoda ideala pentru a infrumuseta zambatul tau. Exista si produse care pot fi folosite acasa, dar acestea nu sunt la fel de eficiente si uneori nu sunt aprobate de Ministerul Sanatatii.

Cu varsta stratul exterior al smaltului dintelui se sterge, in cele din urma aparand la suprafata o nuanta galbuie inchisa. Culoarea dintelui nostru vine din interiorul dintelui, care poate deveni mai inchisa cu timpul. Fumatul, cafeaua, ceaiul, vinul rosu pot deasemenea contribui la colorarea dintilor, facandu-ne dintii galbeni si mati. Uneori, dintii pot deveni colorati de la luarea anumitor medicamente in copilarie, cum ar fi tetraciclina.

Este important să fiti examinat de medicul stomatolog si sa determine daca sunteti un bun candidat pentru albirea dintilor. Ocazional, petele cauzate de tetraciclină şi fluorizare excesiva sunt dificil de albit, iar medicul dentist va poate oferi si alte opţiuni, cum ar fi fatetele ceramice sau coroanele ceramice de acoperire pentru astfel de pete. Deoarece albirea dintilor merge doar pe smaltul natural, este de asemenea, foarte important să evaluati necesitatea înlocuirii obturatiilor (plombelor), coroanelor vechi, etc înainte de a incepe albirea dintilor. După ce albirea a fost facuta, medicul dentist poate sa potriveasca noile refaceri (obturatii, fatete, coroane) la nuanta dintilor albiti.

Deoarece albirea dintilor nu este permananta, o improspatare poate fi necesara la fiecare cativa ani, pentru a va mentine zambetul minunat.

Cele mai des folosite sisteme profesionale de albire a dintilor:

Sistemul de albire acasa: produsele de albire pentru acasa vin de obicei într-o formă de gel care este plasat într-o tavita personalizata (gutiera), creata dintr-un mulaj al dintilor. Gutierele sunt purtate fie de două ori pe zi, timp de aproximativ 30 de minute, sau peste noapte in timp ce dormi. De obicei durează câteva săptămâni pentru a atinge rezultatele dorite în funcţie de gradul de colorare şi de nivelul dorit de albire.

Albirea in cabinet-albirea ZOOM: Acest tratament de albire se face in cabinetul stomatologic si veti vedea rezultatele imediat. S-ar putea cere mai mult de o vizita, fiecare vizită are o durata de 30 până la 60 de minute. În timp ce gingiile dumneavoastra sunt protejate, o soluţie de albire se aplică pe dinti. O lampa de albit ZOOM cu efect special de lumina este folosita pentru a spori acţiunea agentului în timp ce dintii sunt albiti.

La unii pacineti, poate aparea dupa albire, o usoara sensibilitate a dintilor. Această senzaţie este temporară şi dispare la scurt timp după procesul albire a dintilor, de obicei, în câteva zile sau o saptamana.

CategorieArticole
Lasă un comentariu:

*

Your email address will not be published.