detartraj

Ar trebui să vă faceti un control şi o curăţire de cel puţin două ori pe an, deşi medicul dentist sau de igienistul dentar pot recomanda vizite mai frecvente.

Examinarile de medicina dentara regulate si vizitele de curăţare sunt esenţiale în prevenirea problemelor dentare si mentinerea sanatatii dintilor si gingiilor. La aceste vizite, dintii dvs. sunt curăţati şi verificati de carii. În plus, există multe alte lucruri care sunt controlate şi monitorizate ceea ce este de ajutor pentru a detecta, preveni, şi să menţine sănătatea dvs. dentara. Acestea includ:

Istoric medical: Cunoasterea starii medicale in condiţiile actuale, a medicamentelor administrate, precum şi a bolilor profesionale, pentru a ne da cartea de vizita generală de sănătate şi, de asemenea, sanatatea dentara.

Examinarea diagnostic cu raze X (radiografiile): esenţială pentru detectarea de carii, tumori, chisturi, şi pierdere osoasă. Razelor X-ajuta, de asemenea, la determinarea pozitiei dintilor şi a rădăcinilor lor.

Evaluarea problemelor gingiilor: Verificarea gingiilor si a oaselor din jurul dintilor pentru orice semne de boală periodontală.

Examinarea cariilor dentare: Toate suprafetele dintilor vor fi verificate de carii cu instrumente speciale de medicina dentara.

Examinarea restaurarilor existente: verificarea obturatiilor (plombelor), coroanelor, etc

Indepartarea tartrului (detartraj): tartrul este placa bacteriana intarita, care a fost lasata indelung pe dinte si acum s-a lipit de suprafata acestuia. Tartrul se formeaza deasupra si sub linia gingival;a si poate fi indepartat numai cu instrumente medicale adecvate.

Eliminarea placii: Placa este un film lipicios, aproape invizibil care se formeaza pe dinti. Este o colonie in crestere de bacterii vii, resturi de produse alimentare şi salivă. Bacteriile produc toxine care inflameza gingiile. Aceasta inflamare este startul bolii periodontale!

Periajul profesional al dintilor: se elimină petele si placa care nu sunt indeparate în cursul periajului si curatarii cu ata dentara.

Recomandări de igiena orala: se analizeaza si se recomandă ajutoarele de igienă orală, după cum este necesar (periute electrice, fluorizari, clatiri, ata dentara, dus bucal etc.)

Trecerea in Revista a obiceiuri lor alimentare: obiceiurile alimentare joacă un rol foarte important în sanatatea danturii dvs..

După cum puteţi vedea, un bun examen de medicina dentara si de curăţare implică mult mai mult decât verificarea şi tratarea cariilor dentare. Suntem hotărâţi să vă furnizăm cea mai bună îngrijire şi pentru a face acest lucru este necesara verificarea si detartarjul regulat.

 

CategorieArticole
Lasă un comentariu:

*

Your email address will not be published.